Anchetele Gazetei

Ancheta GSP a pus în mișcare justiția română » Procurorii au dispus începerea urmăririi penale în cazul dezinfectanților diluați!

Dan Condrea este patronul Hexi Pharma, firma care a livrat dezinfectanții diluați în 350 de spitale din România în ultimii 10 ani

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 04 mai 2016

Procurorii Înaltei Curți de Casație și Justiție au dispus începerea urmăririi penale în cazul dezinfectanților din spitale.

Secția de urmărire penală și criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte a dispus constituirea unui dosar care anchetează informațiile făcute publice de jurnaliștii GSP, cu privire la dezinfectanții diluați utilizați în 350 de spitale din România.

În dosar sunt amintite "infracțiunile de zădărnicire a combaterii bolilor și falsificarea și substituirea de alimente sau alte produse", informează Agerpres.

Săptămâna trecută, procurorul general interimar Bogdan Licu a anunțat că Parchetul s-a autosesizat în cazul dezinfectanților diluați utilizați în spitalele românești. "Ne-am sesizat din oficiu cu privire la ancheta desfășurată de domnul Tolontan. Am sesizat Secția de urmărire penală pentru constituirea unui dosar în această cauză, fapt pentru care aduc mulțumiri mass-media pentru activitatea pe care o are", a declarat Licu, la sediul CSM.

Cele 7 părți ale investigației:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.