Liga 1

Negoiță continuă negocierile cu Rednic » Ce propunere i-a făcut antrenorului: "Pot să vă spun că asta-i cel mai important"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 04 mai 2016

Gazeta Sporturilor a anunțat astăzi că Mircea Rednic și Ionuț Negoiță mai au 7 zile la dispoziție pentru a ajunge la un acord în ceea ce privește o continuare a colaborării la Dinamo.

Ediția tipărită de azi a Gazetei Sporturilor și Ediția Digitală anunță că Rednic i-a cerut patronului un buget de 1,5 milioane de euro. Mai mult, antrenorul vrea ca el să se ocupe de transferuri, lucru ce pare să fi fost acceptat de Ionuț Negoiță după ultima sa declarație.

"Atât clubul Dinamo, cât şi antrenorul Mircea Rednic îşi doresc prelungirea colaborării. Noi i-am făcut o ofertă de contract la data de 22 aprilie cu o mărire substanţială a salariului, celelalte condiţii din contract, precum puterea pe care Rednic o are în club, ramânând neschimbate.

Am făcut această ofertă din dorinţa de a avea continuitate şi omogenitate, atât la nivelul lotului, cât şi la nivelul staff-ului. Nu sunt adeptul dezvăluirilor datelor confidenţiale prin presă, dar, având în vedere interesul care există pe acest subiect, pot să vă spun că singurul punct adiţional important al noului contract este integrarea în lotul echipei mari a unor jucători proveniţi din propria academie", a spus Negoiță la Digisport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.