Liga 1

Culisele mişcărilor de la Dinamo » Gazeta decriptează ultimele mutări din tabăra "câinilor"

Articol de Victor Vrînceanu  —  Friday 6th of May 2016 12:00

Rednic vrea să îi pună în cârcă lui Negoiţă un eventual eşec în finala Cupei, patronul îl vrea plecat din cauza implicării fiicei antrenorului în treburile clubului.

Mircea Rednic a declarat ieri că nu mai continuă la Dinamo, fiind dezamăgit că Ionuţ Negoiţă a făcut publice negocierile dintre cei doi. De fapt, conform surselor Gazetei, "Puriul" şi-a asigurat "spatele" în cazul unui eşec în finala Cupei României, de pe 10 mai, cu CFR, şi în acelaşi timp speră să îi pună patronului suporterii în cap.

De cealaltă parte, Negoiţă l-ar şicana pe Rednic tocmai pentru a-l determina să plece singur, patronul fiind foarte deranjat de atitudinea "Puriului" din ultima vreme.

Mai exact, două au fost motivele care l-au făcut să explodeze: faptul că antrenorul a implicat-o pe fiica sa, Luana, în transferurile şi treburile de la club și faptul că Rednic ar fi cerut în noul contract comision din fiecare transfer pe care Dinamo îl va face!

Vorbeşte cu Luana ;)

Conform surselor din anturajul conducerii, momentul în care totul s-a rupt între Negoiţă şi Rednic a fost în pauza de iarnă, când "Puriul" era plecat în cantonament cu echipa.

Fiica impresară a lui Rednic s-ar fi dus la Ionuţ Negoiţă şi, deşi are doar 26 de ani, i-ar fi vorbit la pertu patronului echipei: "Tata e plecat şi m-a lăsat pe mine să mă ocup de lucruri aici, dacă ai nevoie de ceva sau vrei să îi transmiţi ceva tatei, îmi poţi spune mie".

Negoiţă ar fi fost extrem de iritat, mărturisind apropiaţilor: "Am ajuns să cer audienţă unei copile de 20 de ani ca să vorbesc cu antrenorul echipei? Nu se poate aşa ceva!".

Totuşi, patronul echipei a evitat să ia măsuri până acum, nedorind să strice atmosfera de la echipă, dar după umilinţa suferită în ultima etapă cu Astra, locul 3 fiind aproape pierdut, Negoiţă a refulat.

”Ionuţ nu m-a căutat după meciul cu Astra, am văzut că m-a sunat aseară, dar am văzut prea târziu. M-a făcut să decid să nu mai continuu din vară la Dinamo. Nimic nu mă face să mă răzgândesc."
Mircea Rednic, antrenor Dinamo, la DigiSport

"Ei spun că eu nu am promovat tineri, dar pe cine să mai promovez, pe fraţii lor?"
Mircea Rednic, antrenor Dinamo, la DigiSport

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.