Volei

Blaj redivivus » Volei Alba și-a păstrat titlul național: victorie în meciul decisiv cu CSM Târgoviște

Baia de șampanie pentru voleibalistele din Blaj care au cucerit ieri al doilea titlu // FOTO sportpictures.eu

Articol de Marian Ursescu  —  Friday 6th of May 2016 12:00

Volei Alba Blaj și-a păstrat titlul național, după ce a trecut aseară, în meciul decisiv, cu 3-0 de CSM Târgoviște.

Volei Alba Blaj este vechea și noua campioană a României. Echipa ardeleană și-a păstrat aseară titlul, trecându-și în palmares a doua coroană din istorie după ce a trecut cu 3-2 la general de CSM Târgoviște.

Fetele lui Darko Zakoc nu au avut aproape deloc emoții în meciul 5. Salaoru, Alajbeg, Grbac, Plchotova, Vesovici, Vujovici, Nemțanu, Djurici și-au trecut repede în cont primele două seturi la 15 și 19.

Totul a decurs normal și în al treilea, până la 24-20. Dâmbovițencele au salvat însă patru mingi de meci și au încercat să împingă disputa în prelungiri. Colar a atins însă fileul și totul s-a încheiat la 26-24.

Pe de-o parte au fost lacrimi de suferință, Calotă, Drpa, Colar, Sobo, Trică, Cebici uitându-se cu invidie la baia de șampanie a gazdelor. O bucurie pe care Blajul a trăit-o și sezonul trecut, tot după o finală cu Târgoviște.

Echipa lui Terzici e măcar mulțumită că a fost singura care a bătut Blajul în actualul sezon, și nu o dată, ci de trei ori. În plus, Târgoviște a câștigat în premieră Cupa României. Disputa de la distanță va continua și în sezonul viitor.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.