Tenis

Antrenorul Irinei Begu a reacționat după conflictul cu Halep de la Madrid: "E dreptul ei să fie deranjată"

Foto: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 06 May 2016

Adrian Cruciat, antrenorul Irinei Begu, a fost acuzat de Simona Halep că ar fi încurajat-o pe ocupanta locul 34, lucru interzis de regulament, la meciul dintre cele două din "sferturile" turneului de la Madrid.

Antrenorul Irinei a reacționat fair-play după acuzele lui Halep.

"În primul rând vreau să o felicit pe Simona şi să îi urez succes în continuare. Sunt suporterul tuturor jucătorilor şi jucătoarelor din România. Dar, înainte de a fi suporter sau comentator, sunt antrenorul Irinei, iar atunci când ea joacă orice meci, nu mai vorbesc de un sfert de finală de turneu Premier Mandatory, singura mea preocupare este ca ea să câştige.

Prin urmare, am încurajat-o la fel cum am făcut-o la orice meci de până acum. Mai departe, consider că lucrurile ar fi trebuit să rămână aşa. În cei aproape 3 ani nu mi-a reproşat nimeni - antrenor sau jucătoare - că aş face coaching.

Este dreptul Simonei să fie deranjată de orice aspect, fie că are legătură directă cu meciul sau nu, dar vreau să subliniez că nu am făcut nimic premeditat în această direcţie şi prefer să pun disconfortul ei pe seama jocului Irinei din primele 3 game-uri ale setului 2", a declarat Cruciat la Digisport.

Simona Halep a învins-o pe Irina Begu în sferturile de finală ale turneului de la Madrid, scor 6-3, 0-6, 6-1.

Citește și: Scandal între Begu și Halep la turneul de la Madrid: "Mai bine tac" » Ce a declanșat conflictul

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.