Liga 1

Becali nu-l mai vrea la echipă, dar jucătorul anunță: "Mă voi prezenta la reunirea Stelei"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 06 May 2016

Gigi Becali a declarat în urmă cu câteva zile că nu vrea să mai audă de jucătorii pe care Steaua i-a împrumutat pe la diverse echipe din România și nu numai.

Totuși, Paul Pârvulescu, fundașul împrumutat la ASA, spune că va reveni la formația pregătită de Reghecampf odată cu startul noului sezon competițional.

"Sunt jucătorul Stelei după ce-mi expiră împrumutul la ASA. În mod normal mă voi prezenta la reunirea echipei şi cu siguranţă voi avea o discuţie cu antrenorul, cu cei din staff, cu preşedintele şi vom vedea ce se doreşte de la mine. Dacă Steaua are nevoie de mine, cu siguranţă mă voi pregăti la maximum şi îmi voi face treaba cât mai profesionist posibil.

În cazul în care răspunsul Stelei va fi altul, nu-mi fac griji că nu voi avea de unde alege. Important e să fiu sănătos şi să-mi fac treaba cât mai bine la antrenamente şi când intru pe teren", a declarat Pârvulescu pentru ziaruldemures.ro.

"La revedere cu ei! Facem o echipă separată, se antrenează în parcul Herăstrău. Alcenat, Iancu, toți jucătorii împrumutați" Gigi Becali, în urmă cu câteva zile la Digisport

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.