Liga 1

Astra îl are sub contract pe Șumudică, dar a căutat deja un alt antrenor!

Șumudică l-a avut secund pe Iordănescu jr. în 2012, la FC Vaslui

Articol de Adriana Brujan  —  Saturday 7th of May 2016 12:00

Deşi îl are sub contract pe Şumudică, campioana l-a contactat pe tehnicianul Pandurilor pentru a-i propune postul de "principal".

Marius Şumudică tocmai ce a câştigat titlul, însă Astra îi caută deja înlocuitor. Situaţia confuză în care se află actualul ei tehnician, care nu ştie exact perioada în care va avea interzis să intre în contact cu echipa timp de două luni după suspendarea în cazul dosarului pariurilor, îi obligă pe șefii dunărenilor să se intereseze deja de alt antrenor.

Primul pe listă e Edward Iordănescu, care a şi fost contactat de conducătorii noii campioane. N-a existat o negociere propriu-zisă, fiindcă Iordănescu junior a spus că nu începe nicio discuţie înainte de finalul campionatului, care pentru gorjeni va coincide chiar cu meciul împotriva Astrei, programat diseară, la Turnu Severin.

Pandurii reprezintă singura echipă pe care Astra n-a reuşit s-o bată pe parcursul acestui campionat, dintre toate cele care au fost în play-off. În sezonul regular, oltenii au luat 4 puncte din 6, iar în partida din play-off, de la Giurgiu, s-a terminat 0-0. Edi mai are contract până la finalul lunii iunie, el putând semna cu altă grupare fără acceptul şefilor actuali.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.