Liga 1

LPF a decis astăzi amânarea etapei a 10-a din play-off și play-out! Când se vor juca meciurile

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 07 May 2016

LPF a făcut astăzi o ședință de urgență în care a decis să amâne restul meciurilor din etapa a 10-a de play-off și play-out.

Această decizie a venit în urma decesului lui Patrick Ekeng (26 de ani) din meciul de aseară dintre Dinamo și Viitorul, scor 3-3.

"E o tristețe uriașă în fotbalul românesc. Conducerea LPF a decis ca întreaga etapă să se amâne. Din păcate, nu e pentru prima oară când fotbalul românesc trăiește astfel de momente. În aceste ore nu e momentul de fotbal. Campionatul era destul de comprimat și această amânare a etapei complică un pic calendarul naționalei, dar cu siguranță vom găsi o soluție" Marius Mitran, director departament de comunicare al LPF, la Dolce

FRF a anunțat și ea astăzi amânarea meciurilor din Liga a 2-a, Liga a 3-a, Liga Elitelor, Campionatele Naționale de Juniori, partide de fotbal în sală și fotbal feminin, în perioada 07-09 mai 2016.

Jucătorii vor purta banderole negre în această ultimă etapă de campionat, conform unui comunicat emis de LPF: "La toate partidele se vor ţine momente de reculegere, iar fotbaliştii vor evolua cu banderole negre pe braţ".

Partidele urmează să se joace luni, marți și miercuri, după următorul program:

Luni, 9.05, ora 18:00 FC Voluntari - CSMS Iași
Luni, ora 20:30 Pandurii Târgu Jiu - Astra Giurgiu

Marți, ora 18:00 Concordia Chiajna - FC Botoșani
Marți, ora 20:30 ASA Târgu Mureș - Steaua

Miercuri, ora 20:30 ACS Poli Timișoara - CSU Craiova

Informațiile de până acum din "cazul Ekeng":

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.