Tragedie

Situație incredibilă în cazul morții lui Ekeng » Camerunezului nu i se poate face autopsie pentru că e un singur medic la INML!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 07 mai 2016

Patrick Ekeng a decedat noaptea trecută după ce s-a prăbușit pe teren în timpul meciului Dinamo - Viitorul, iar manevrele de resuscitare nu au avut succes.

update 13:00

Nu i se va face autopsia azi lui Ekeng, ci luni, pentru că INML nu are program de funcționare în weekend.

În acez caz, s-a făcut excepție pentru a se aduce trupul lui Ekeng, pentru că procurorul de caz s-a implicat și astfel s-a primit acceptul.

Nici soția lui Ekeng nu poate ajunge în București, din cauza unor probleme cu viza, aceasta va încerca să vină mâine sau luni.

Știrea inițială

Corpul lui Ekeng a fost transportat de la Spitalul de Urgență Floreasca la Inistitutul Național de Medicină Legală, dar situația este una incredibilă.

Mijlocașului camerunez nu i se poate face autopsie, pentru că la INML nu este personal medical suficient. În weekend nu se lucrează.

Astfel, la Institutul Național de Medicină Legală "Mina Minovici" este doar doctorul de gardă, care nu poate face singur o autopsie, informează DolceSport.

Pentru a se face astăzi o autopsie, Dinamo trebuie să facă o cerere specială. În caz contrar, abia luni se va putea afla cauza morții lui Ekeng.

Informațiile de până acum din "cazul Ekeng":

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.