Tragedie

EXCLUSIV Un jucător al Viitorului îl contrazice pe Bătineanu și relatează secvențe cutremurătoare de pe gazon: "Bă, nu vezi, mă, că nu mai respiră?"

Foto: Alex Nicodim

Articol de Vlad Nedelea  —  sâmbătă, 07 mai 2016

Florin Tănase a dezvăluit dialogul pe care l-a purtat cu medicul lui Dinamo, Liviu Bătineanu, în clipele în care medicul încerca să-i acorde ajutor lui Patrick Ekeng. Atacantul îl contrazice pe doctor. El susține că fotbalistul nu mai respira încă de când a fost urcat pe targă și că ar fi avut nevoie de masaj cardiac. 

"Eu țipam către doctorul lui Dinamo să îi bage mâna pe gât și el zicea că respiră și îi tot ziceam. Și când l-a pus pe targă nu mai respira deloc. Și i-am zis «bă, nu vezi, mă, că nu mai respiră?» și el a zis că îl duce la spital", a spus jucătorul Viitorului pentru GSP.RO.

"Eu l-am văzut căzând și am intrat direct pe stadion. Atunci el clipea și am văzut că avea gura încleștată. L-am întors pe o parte şi am încercat să-i eliberez căile respiratorii superioare. În acel moment avea puls.

Nu i-am făcut masaj cardiac pe teren pentru că respira şi avea puls. Pe ce să fac masaj cardiac? El avea puls. Stopul cardiac cred că s-a instalat în ambulanţă. Aproape de spital. S-a început masajul cardiac şi imediat am ajuns. Liviu Bătineanu

Ultimele informații despre decesul lui Ekeng

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.