Tragedie

GALERIE FOTO Imagini emoționante de la arena din Ștefan cel Mare » Suporterii continuă pelerinajul și după căderea nopții. Întreg stadionul înconjurat cu pânze negre

+8 Foto
Poze făcute cu telefonul

Articol de Eduard Apostol  —  Saturday, 07 May 2016

Suporterii vin în continuare la stadionul din Ștefan cel Mare pentru a-i aduce un omagiu lui Patrick Ekeng, jucătorul de doar 26 de ani care a decedat aseară. 

Fanii stau în continuare strânși la centrul terenului, iar în zona în care jucătorul s-a prăbușit aseară, în minutul 70 al partidei cu Viitorul, se află aprinse mii de candele.

Pe tot stadionul sunt eșarfe negre și zeci de bannere pentru jucătorul camerunez, iar în dreptul Peluzei Cătălin Hîldan este arborat un steag de doliu.

Tabela este aprinsă, iar pe ecran este chipul jucătorului, pe un fundal în alb și negru. Suporterii vin și pleacă în continuare de la stadion.

De această dată, poarta e deschisă

Poarta dinspre tabelă, din zona unde se afla aseară ambulanța căreia i-a luat două minute să ajungă pe gazon, este deschisă în această seară. Ieri, poarta a fost deschisă de un suporter, pentru a permite medicilor să pătrundă pe teren. Surse ale Gazetei au dezvăluit că oficialii Clubului Sportiv Dinamo i-au interzis ambulanței prezența pe pista de atletism! (detalii AICI)

Ultimele informații despre decesul lui Ekeng

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.