Liga 1

EXCLUSIV Nicio săptămână fără scandal la Steaua » Ruptură între Becali, Reghe și MM Stoica din cauza unui jucător-problemă

Articol de Bogdan Vladu  —  duminică, 08 mai 2016

Ultimul scandal de la Steaua este produs de un jucător-problemă în lotul roş-albaştrilor: Gabi Tamaş.

Înaintea partidei cu Pandurii, din runda trecută, stoperul a plecat din Bucureşti şi a petrecut în Galaţi, alături de Izvoranu. Tamaş n-a informat staff-ul echipei, iar Reghe şi ceilalţi au aflat ulterior despre escapada respectivă.

Gigi Becali a fost şi el informat şi ar fi avut o reacţie vehementă la adresa fotbalistului.

"V-am spus de la început să nu-l luăm, din punctul meu de vedere îl dau afară imediat!" Gigi Becali

Primul care a sărit în apărarea stoperului a fost Mihai Stoica. Managerul a invocat faptul că prestaţiile lui Gabi au fost dintre cele mai bune şi că ar fi un câştig pentru ceea ce s-ar dori la Steaua în sezonul următor.

Nici Reghe nu l-ar mai vrea

Surprinzătoare e poziţia lui Reghecampf în tot acest conflict intern. Antrenorul, care a insistat în iarnă pentru aducerea lui, nu mai e acum unul dintre susţinătorii necondiţionaţi ai lui Tamaş.

16 meciuri a jucat Tamaş în tricoul Stelei în acest campionat

Fundaşul de 32 de ani e cel care s-a arătat nemulțumit de toată perioada primăverii, că la antrenamente trebuie să lucreze doar fizic, nu și tactic.

Totuşi, un alt apărător al lui Tamaş e soţia antrenorului, care îi e agent şi care nu ia în calcul despărţirea de Steaua şi ruperea unilaterală a contractului. Înţelegerea lui Gabi cu clubul condus de Gigi Becali are scadenţa abia în iunie 2018

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.