Diverse

UPDATE Anunț de ultimă oră! Ministrul Sănătății și-a anunțat demisia » Reacția premierului Dacian Cioloș

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 09 May 2016

Patriciu Achimaș Cadariu și-a anunțat demisia astăzi, după dezvăluirile Gazetei. 

update

Declarația lui Patriciu Achimaș-Cadariu: "În această dimineață am avut o discuție cu premierul Dacian Cioloș. Există diferențe de abordare, motiv pentru care am decis să-mi înaintez demisia. Principala noastră preocupare o reprezintă siguranța pacienților în condițiile repectării legii, De aceea, am ales să facem analizele care puteau fi făcute cel mai rapid." (Sursa: Antena 3)

update

Declarația premierului Dacian Cioloș. "Am acceptat astăzi demisia domnului Patriciu Achimaș-Cadariu din funcția de ministru al sănătății. În perioada următoare, voi înainta domnului președinte al României, Klaus Iohannis, propunerea pentru un nou ministru al Sănătății", a spus Cioloș, conform antena3.ro. 

Știrea inițială: 

Potrivit Antena 3, care citează Mediafax, decizia ministrului  Achimaș-Cadariu vine în urma unei discuții avute cu premierul Dacian Cioloș, la Palatul Victoria. Achimaș nu ar fi fost de acord cu modul în care a fost gestionată criza dezinfectanților din spitale, mai notează sursa citată.

Decizia vine în urma scandalului dezinfectanților diluați. O anchetă publicată de jurnaliștii Gazetei Sporturilor a dezvăluit faptul că firma Hexi Pharma, care furniza dezinfectanți către peste 300 de spitale din România, dilua produsele.

Cele 11 părți ale investigației:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.