Tragedie

Pablo de Lucas a vorbit și în Marca despre Ekeng și îi atacă pe medici: "Totul era absurd! I-au făcut orice, mai puțin reanimare"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 09 mai 2016

Pablo de Lucas, jucătorul Viitorului, se află pe teren în momentul în care Patrick Ekeng s-a prăbușit pe gazon în partida Dinamo - Viitorul. 

Mijlocașul spaniol a vorbit pentru Marca și a criticat modul în care medicii s-au comportat cu Ekeng.

"Eram la un metru de Ekeng și m-am gândit prima dată că s-a lovit de un adversar. Imediat mi-am dat seama că avea dificultăți în a respira și se uita în gol. Era inert, iar medicii i-au făcut de toate, mai puțin reanimare. Încercau să îi scoată limba, ca și cum se sufoca, deși era evident că nu aceasta era problema. Totul era absurd.

Cu ambulanța a fost alt spectacol. A durat trei minute până a venit. Se spune că mergea cu grijă, pentru a nu strica gazonul. Era ca și cum Ekeng ar fi probleme la gleznă", a spus de Lucas pentru Marca.

Patrick Ekeng, 26 de ani, a decedat vineri noapte, la Spitalul Floreasca, după ce s-a prăbușit pe teren în meciul Dinamo - Viitorul.

Citește și:  Un medic cardiolog a vorbit despre decesul lui Ekeng: "Doctorul lui Dinamo e responsabil" » De ce camerunezul prezenta un risc mai mare

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.