Tragedie

Feussi povestește momentul dramatic când a anunțat-o pe soția lui Ekeng de decesul acestuia » Reacție tulburătoare

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 09 mai 2016

Patrice Feussi, fundaș la Concordia Chiajna, era cel mai bun prieten al lui Patrick Ekeng din România. El a fost cel care a trebuit să-i dea vestea cumplită soției lui Ekeng, după partida cu Viitorul.

"Era un băiat de treabă. Era mereu acolo când aveai nevoie de el. Mereu la dispoziția altora, o persoană veselă, un băiat extraordinar. Eu am vorbit înainte de meci, nu avea probleme cardiace, îl durea gamba. El a jucat în Spania, în Franța, acolo chiar sunt medici buni. S-ar fi știut dacă ar fi avut probleme cu inima.

Din păcate, eu i-am dat vestea soției. I-am spus: «Patrick a avut meci, a căzut, sunt aici la spital, e rău de tot.» Eu mă gândeam că trebuie să o ajut. Ea îmi spune: «Nu-mi vine să cred. Ce faceți acolo? Nu a murit. Trimite-mi poză. Este imposibil. El nu a murit. Nu are cum să moară!». Nici nu aveam putere să mai vorbesc. Am și eu familie. Ce-i spun copilului când întreabă unde e tati? Și soția lui e și însărcinată iar, în 3 luni", a comentat Feussi pentru site-ul us24.ro.

Cei doi se știu de 7 ani, se cunosc din Camerun, s-au revăzut în Franța și apoi în România. "Am petrecut momente deosebite împreună. Uite, chiar vineri, pe 6 mai, a fost ziua lui Essombe. Și eu trebuia să mă văd cu ei după meci să sărbătorim. Acum nu o să ne mai întâlnim niciodată", a adăugat Feussi.

"Sincer? Cred că dacă se intervenea imediat ar fi fost șanse mari, acolo, pe teren să fie resuscitat"
Patrice Feussi, fundaș Concordia

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.