Liga 1

VIDEO Happy-end » Pandurii a profitat de relaxarea campioanei și a câștigat cu 2-0

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday 10th of May 2016 12:00

Pandurii a profitat de relaxarea campioanei, care a avut numai 4 rezerve aseară, a câştigat şi a terminat campionatul pe podium.

Când ai medaliile de campion la gât cu o etapă înainte de final îţi permiţi să faci favoruri adversarelor. Astra s-a prezentat la Severin fără aproape toată echipa de bază şi cu doar 4 rezerve.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Cum Iordănescu jr. a folosit garnitura standard, astralii au fost pradă uşoară pentru gazde. Care n-au jucat din cale-afară de bine, dar au marcat repede, prin Antal, după care meciul a curs liniştit spre o victorie atât de necesară gorjenilor în tentativa lor de a termina pe locul 3.

Şumudică a fost preocupat să-i ofere minute şi celui de-al treilea portar din lot, Boşneag, pentru a putea să-şi treacă şi el în CV, în mod oficial, titlul de campion, în timp ce Iordănescu n-a mai riscat nimic până la final.

S-a terminat 2-0 doar fiindcă Hora și-a jucat până la capăt șansa de a prinde lotul pentru Euro şi Pandurii se alege cu locul 3.

O nouă bilă albă pentru fiul selecţionerului, care acum un an şi jumătate prelua echipa din zona retrogradării şi acum o duce până în preliminariile Europa League.

8puncte, din 12 posibile, a câştigat Pandurii în cele 4 meciuri cu Astra în sezonul regular şi în play-off, trupa gorjeană fiind singura, dintre primele 6 clasate, pe care Astra n-a bătut-o deloc în acest sezon

19goluri a marcat Hora în acest campionat, inclusiv cu cel de aseară, atacantul fiind pe primul loc în topul golgeterilor, peste Alibec, 16 goluri, şi Florin Tănase, 14 goluri

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.