Liga 1

Șumudică a explicat motivele înfrângerii cu Pandurii: "A fost ca în meciul cu FCSB"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 09 May 2016

Pandurii a învins pe teren propriu Astra, campioana României, scor 2-0, însă Marius Șumudică spune că a pierdut din cauza faptului că n-a folosit nouă titulari.

"Suntem plecați de 5 zile de acasă, am stat în cantonament la Craiova. Nu știam ce să facem după acea tragedie. I-am lăsat pe străini să plece pentru că vacanța e foarte scurtă. Am jucat fără 9 titluari, dar am folosit și alți jucători, pentru a vedea cu cine vom continua din vară.

Azi s-a întâmplat ca în meciul cu FCSB din Cupa Ligii. Când nu pui două-trei piese alături de ei e greu. Pandurii a fost o echipă mai motivată. Noi trebuie să mai aducem 2-3 jucători și cred că Astra se va bate la titlu și anul viitor", a declarat Șumudică la Dolcesport.

"S-a simțit lipsa titularilor, dar în același timp pot spune că nu. Ei au jucat foarte mult și trebuiau odihniți. Am avut și azi ocazii, am controlat a doua repriză. Am încercat să jucăm fotbal, dar din păcate n-am putut egala"
Geraldo Alves

Echipa de start a Astrei în meciul cu Pandurii: Gavrilaș - Scarlatache, Geraldo Alves, Oros, Stan - Seto, Al. Ioniță - D. Florea, Dandea, De Amorim - D. Niculae
Rezerve: Boșneag, Boubacar, Moise, Răileanu

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.