Liga 1

EXCLUSIV Reghe rupe tăcerea într-un interviu spectaculos pentru Gazetă » În partea I: cine e vinovatul pentru pierderea titlului + obiectivul Stelei în Ligă și eșecul Marica disecat

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 11 mai 2016

Laurențiu Reghecampf rupe tăcerea într-un interviu exclusiv pentru cititorii Gazetei Sporturilor. Antrenorul roș-albaștrilor face o analiză minuțioasă a parcursului echipei sale.

"Vreau să vă asigur de sinceritatea mea în legătură cu tot ceea ce am să vă spun în acest interviu. Este final de sezon și normal că trebuie să facem o analiză corectă și fără ocolișuri", a fost primul lucru pe care tehnicianul de 40 de ani l-a spus reporterilor ziarului.

Reghecampf vorbește despre momentele care au contat cel mai mult în lupta pierdută de Steaua pentru titlul de campioană și declară convins: "Vă garantez că avem cei mai buni jucători din România", spune antrenorul.

În ciuda unui sezon în care nu și-a îndeplinit obiectivul, Reghe vede partea plină a paharului: "În viaţa asta am învăţat ceva! «Eu nu pierd, mai degrabă înving sau învăţ», spunea Nelson Mandela".

Citește astăzi în ediția tipărită prima parte a interviului cu Laurențiu Reghecampf. Ce spune despre Marica, ce prioritate are Steaua pentru viitorul sezon și de ce face nopți albe. Poți răsfoi ziarul și în varianta online, pe platforma digitală! 

În partea a doua a interviului, joi, afli și:
● de ce n-a avut niciun moment intenţia de a demisiona;
● înţepăturile lui Reghe la adresa lui Șumu dică;
● replica la speculaţiile că Edi Iordănescu și Toni Conceicao
l-ar putea înlocui;
● răspunsurile antrenorului la întrebarea “E adevărat că Gigi Becali v-a făcut schimbările?”;
● de ce crede că nu clauza de 1 milion de euro îl ţine în funcţie la Steaua;
● dacă e adevărat sau nu că la antrenamente nu apare întotdeauna și că nu lucrează tactic

ALTE ARTICOLE EXCLUSIV PRINT

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.