Tragedie

EXCLUSIV Doctorul lui Dinamo apărat de un fost oficial: "La echipă se făceau controale amănunțite"

Articol de Victor Vrînceanu  —  miercuri, 11 mai 2016

Fostul director sportiv al celor de la Dinamo, Cristi Bobar, îi ia apărarea medicului dinamovist, Liviu Bătineanu, după mai multe acuze lansate la adresa acestuia, legate de modul în care a tratat cazul Ekeng.

"Ce s-a întâmplat cu Patrick Ekeng este o tragedie, dar aş vrea să facă câteva precizări în legătură cu doctorul lui Dinamo, Liviu Bătineanu. Am fost director sportiv al lui Dinamo aproape doi ani, timp în care am stat pe bancă la meciuri şi am fost la 90 la sută dintre antrenamentele echipei.

Bătineanu nu a lipsit niciodată, a fost profesionist sută la sută. A fost prezent la toate antrenamentele pe marginea terenului cu trusa medicală alături.

Au fost cazuri când a fost sunat la 3 dimineaţa de fotbaliştii echipei sau chiar de rude ale jucătorilor şi doctorul Bătineanu s-a deplasat imediat la ei acasă să îi ajute.

Mai mult, toţi jucătorii aduşi la Dinamo au făcut vizite medicale şi controale amănunţite, după care îmi dădea mie un raport pe care-l prezentam mai departe conducerii. Ce vreau să spun este că nu se poate îndoi nimeni de profesionalismul lui Bătineanu", a declarat Cristi Bobar pentru GSP.RO.

Citește și: INML a publicat raportul autopsiei lui Ekeng » S-au descoperit multiple probleme la inimă. "Nu trebuia lăsat să joace fotbal"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.