Nationala

Se știu câștigătorii premiilor pe "EuSuntPuiu.ro"! » Plus: cea mai votată echipă arată că fanii vor o Românie ofensivă la Euro

Alibec i-a impresionat pe fani cu prestațiile excelente din acest final de sezon

Articol de Marius Mărgărit  —  joi, 12 mai 2016

Timp de 3 săptămîni, GSP.ro a pus la dispoziţia microbiştilor platforma EuSuntPuiu.ro, pe care nu mai puțin de 50.000 de oameni au avut ocazia să se joace de-a selecţionerul. 

Dintre ei, 18.000 au şi participat la concursul de pe site! Câștigătorii celor 3 premii sunt: Marius Pirciu - smartwatch Sony, Florian Neculai - tabletă Samsung Galaxy Tab4 și Robert Lupu - cameră foto Nikon Coolpix.

 

Vreme de 3 săptămâni, cititorii GSP.ro și-au ales lotul de 23 de jucători (3 portari), sistemul de joc şi echipa favorită.

A rezultat că modulul preferat de fani este 4-2-3-1, acelaşi folosit la "naţională" în ultimii ani. Dar cu un accent ofensiv, în linia de doi închizători fiind preferat Sânmărtean, în locul lui Hoban, de exemplu.

În spatele vârfului Alibec, alţi trei jucători cu valenţe superofensive, Popa, Stanciu şi Torje. În defensivă, alături de "clasicii" Chiricheş, Grigore şi Raţ, postul de fundaş dreapta a fost "câştigat" de Săpunaru.



Doar că Iordănescu nu pare a fi pe aceeași lungime de undă cu fanii. El nu-l simpatizează mai deloc pe Alibec, iar pe Stanciu se gândește chiar să nu-l rețină în lotul final de 23 de jucători, pentru Euro!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.