Nationala

EXCLUSIV Budescu îl mitraliază pe Iordănescu: "Am crezut că l-au numit în glumă! Antrenamente, programe și ședințe din anii '90"

Articol de Justin Gafiuc  —  joi, 12 mai 2016

Atacantul Constantin Budescu a povestit în exclusivitate pentru Gazetă un episod petrecut în cantonamentul naționalei, în care selecționerul îl amenința pe doctorul Pompiliu Popescu de faptul că îl va pune "pe liber".

"Sincer, eu am crezut că e o glumă, când l-au pus din nou antrenor la echipa națională. Nu prea e ok să vii și să faci antrenamente, programe și ședințe ca în anii '90. Nu am nimic personal cu dânsul, are o vârstă, trebuie să-l respectăm, dar asta e părerea mea. Nu știu ce i-a picat acum și pe staff-ul medical. Erau niște oameni deosebiți.

Iordănescu îl tot amenința pe domnul doctor că îl dă afară și uite că s-a ținut de cuvânt. Am asistat personal la un episod în care erau la masă, îl certa și spunea că o să-l pună pe liber.

Nu e normal ca un selecționer să procedeze așa. Plus că Pompiliu Popescu este unul dintre cei mai buni doctori sportivi din țară. Îmi pare rău sincer pentru tot staff-ul medical, nu meritau un asemenea comportament, după contribuția avută la calificare", a declarat Budescu.

Fostul jucător al Astrei a fost lăsat de selecționer în afara lotului pentru cantonamentul din Italia și a avut o serie de declarații critice la adresa selecționerului (detalii AICI).

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.