Liga 2

Revoltător! Rapid a primit înştiinţare de la FIFA încă din luna martie! Valerii Moraru ar fi putut preveni depunctarea

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 13 May 2016

Conducătorii Rapidului au primit în luna martie o înştiinţare de la FIFA privind procesul pierdut cu Rhema Obed, iar clubul ar fi putut scăpa de depunctare în cazul în care datoria către jucător era plătită în 30 de zile.

O grupare a suporterilor giuleşteni a publicat pe o reţea de socializare documentele prin care FIFA informează clubul Rapid, la data de 4 martie, că a pierdut procesul şi că are la dispoziţie 30 de zile pentru a plăti datoria de 50.000 de euro către jucător. În caz contrar, Obed ar fi putut formula o cererea la Comisia de Disciplină a FIFA prin care să solicite depunctarea echipei.

Oficialii rapidişti nu au achitat suma, iar FIFA a înştiinţat FRF, urmând ca Rapid să fie depunctată cu 6 puncte, notează Dolce Sport.

Publicitate gratuită pentru compania lui Moraru

Un alt document publicat de suporteri arată că firma deţinută de Valerii Moraru a încheiat un contract de publicitate cu Rapid, prin care Azuga Waters a beneficiat de publicitate gratuită din data de 01.10.2015. Nici contractul anterior, în valoare de 100.000 de euro, nu a fost achitat de firmă.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.