Liga 2

Noi probleme la Rapid! » Un alt fost jucător, ''ăla care pasa cu jgheabul", a dat clubul în judecată pentru jumătate de milion de euro!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 14 mai 2016

Miloș Pavlovici, jucătorul care a ajuns la Rapid în 2012 și n-a jucat decât 17 partide pentru trupa giuleșteană, a dat clubul alb-vișiniu în judecată.

Mijlocașul de 32 de ani a jucat pentru Rapid înainte ca echipa să intre în insolvență, însă acesta susține că nici până în ziua de azi nu și-a primit restanțele financiare.

Ca urmare, sârbul a dat Rapidul în judecată la FIFA pentru 500.000 de euro. Suma reprezintă banii până la finalul contractului inclusiv în perioada în care n-a mai jucat pentru Rapid din cauza problemelor financiare.

"Nu știu dacă-l mai țineți minte pe Pavlovici, ăla care pasa cu jgheabul. S-a adresat FIFA și ne cere jumătate de milion de euro" Dinu Gheorghe la Digi

Pavlovici joacă în acest moment pentru FK Vozdovac din Serbia. Rapidul riscă să mai piardă 6 puncte după ce a pierdut un proces cu fostul jucător Rhema Obed, din cauza unei alte datorii de 50.000 de euro. Cazul este la apel.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.