Liga 1

Polonezii îl vor pe Hora » Ultimele două campioane ale ”leșilor” au trimis oferte pentru golgeterul României

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  Sunday 15th of May 2016 12:00

Cu cele 20 de goluri pe care le-a reușit în actualul sezon al Ligii 1, Ioan Hora a ajuns în atenția mai multor cluburi care vor să-l achiziționeze în această vară.

"Pot să confirm că există mai multe oferte pentru Hora, dar momentan purtăm tot felul de discuții. Există o ofertă venită de la Lech Poznan, dar este mult sub ceea ce își dorește Pandurii în acest moment. Nu pot vorbi despre cifre, am luat legătura cu polonezii și-am discutat pe marginea ofertei lor. Cei de la Poznan au venit de mai multe ori în România să-l urmărească, dar momentan nu există o ofertă care să ne mulțumească", a dezvăluit, pentru Gazetă, Narcis Răducan.

Pe lângă oferta pe care Hora o are de la Poznan, mai există un interes și din partea celor de la Legia Varșovia. "Purtăm tratative cu toate cluburile care sunt interesate de serviciile lui Hora. Toată lumea își dorește un atacant ca el, care a avut un sezon foarte bun în România. Vom vedea ce o să fie, iar atunci când va exista o ofertă care să fie convenabilă atât pentru jucător, cât și pentru club, vom comunica rezultatele negocierilor", a mai spus Narcis. În urmă cu câteva săptămâni, președintele clubului gorjean declara: "Urmează să îl vindem și pe Hora. Este atât spre binele lui, cât și al clubului. Când este în vârf un jucător, trebuie lăsat să plece".

1.500.000 €este cota de piață a lui Hora conform siteului transfermarkt.de, cu 500.000 mai bine cotat decât Săpunaru și Răduț

Îi vor și pe Săpunaru și Răduț

Dolce Sport a anunțat că cei de la Lech Poznan și-ar dori să-i transfere în Polonia și pe Cristian Săpunaru și Mihai Răduț, cei doi fiind la final de contract cu Pandurii. Din primele informații se pare că Răduț s-a întors deja din vacanța din Grecia, iar astăzi va zbura în Polonia pentru negocierea contractului și pentru a pune la punct ultimele detalii despre posibila mutare. "Nu pot să comentez eu în numele celor doi jucători pentru că ei se află la final de contract cu gruparea noastră", a precizat Răducan.

  • CSU CRAIOVA

Excluși din lot de patron!

Sursele GSP au dezvăluit că patronul Mihai Rotaru a luat, ieri dimineață, decizia ca Andrei Herghelegiu și Alexandru Mateiu să nu facă parte din lotul echipei pentru meciul cu FC Botoșani. Cei doi jucători nu au fost de acord cu diminuarea contractelor, iar patronul i-a comunicat decizia tehnicianului Daniel Mogoșanu. Mai mult, Rotaru le-a transmis antrenorului și celor din staff-ul tehnic al echipei ca la Botoșani să facă deplasarea mai mulți juniori. "Nu-l vom avea la dispoziție pe Iliev, care are o infecție la măsea, l-am pierdut și pe Dumitraș, care acuză o leziune musculară, iar situația lui Acka o voi analiza cu staff-ul medical", a declarat Mogoșanu.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.