Liga 1

Ultimul jucător plecat de la Dinamo îi reproșează lui Rednic: "Nu poți numi asta o șansă!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 15 mai 2016

GSP.ro a anunțat în exclusivitate în urmă cu două zile că Victor Rîmniceanu și-a reziliat contractul cu Dinamo. Portarul de 26 de ani lansează acum acuzații la adresa antrenorului Mircea Rednic.

"Nu a mai avut rost să mai rămân, am venit cu inima deschisă dar pot să zic că am un regret că am făcut alegerea asta. Eu zic că nu poți numi șansă meciul cu Chiajna, că m-a băgat și am luat bătaie cu 3-0. Dacă îmi aduc bine aminte, nu am greșit la niciun gol", a declarat Rîmniceanu la Dolcesport.

Portarul în vârstă de 26 de ani a mai evoluat la echipa a doua a lui Dinamo, în sezonul 2012-2013, şi în Liga 1 la Concordia Chiajna, din 2013 până în 2015. 

Rîmniceanu ar putea ajunge la una dintre echipele la care a mai evoluat în trecut, Concordia sau Viitorul.

Goalkeeper-ul a vorbit și despre decesul lui Patrick Ekeng și spune că l-a marcat total dispariția camerunezului.

"Asta chiar este o tragedie. Ăsta este un necaz în viață. Ce ni se întâmplă nouă, că nu jucăm la o echipă, astea sunt lucruri care trec, dar asta chiar este o tragedie. Mai ales că stătea în vestiar lângă mine și mi-am dorit să-l știu așa cum îl vedeam când venea la antrenamente, zâmbind tot timpul.

S-au făcut teste foarte bune și acum la Dinamo. Și "Doki" (n.r. medicul Liviu Bătineanu), că am văzut că toată lumea dă în el, eu zic că și-a făcut treaba, a făcut analizele... Dacă se întâmpla la antrenament și dânsul nu putea să intervină, i se putea da lui în cap, cum se spune la noi, dar așa s-a ajuns prea departe să se spună că doctorul Bătineanu este de vină", a adăugat Rîmniceanu.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.