Campionate

Ce față a făcut președintele lui Real Madrid când a aflat scorul de la meciul Barcelonei :) + Cifre de senzație ale golgeterului Europei, Luis Suarez

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 15 mai 2016

Luis Suarez a înscris cu Granada golurile care i-au adus titlul Barcelonei, 3-0, și s-a proclamat astfel golgeterul campionatului, cu 40 de reușite și 17 pase decisive.

Ronaldo a înscris pe El Riazor, dar a rămas cu 35.

Este de asemenea și a doua "Gheată de Aur" în 3 ani pentru uruguayan, care are 59 de reușite și 23 de pase de gol în toate competițiile.

Suarez este primul jucător care sparge dominația Ronaldo-Messi, din 2009 încoace. Înainte ca portughezul și argentinianul să confiște titlul de golgeter, cel mai bun marcator a ieșit tot un urugayan, Diego Forlan, care atunci era la Villarreal.

Luisito, cum e alintat de fani, a depășit deja cifrele din perioada extraordinară de la Liverpool, când a marcat de 82 de ori în 133 de meciuri, acum fiind la 85 de goluri în 95 de partide oficiale pentru Barca.

Președintele lui Real Madrid, Florentino Perez, a fost surprins în tribuna de pe Riazor verificând scorul de la Granada - Barcelona, iar reacția sa a devenit virală pe rețelele de socializare.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.