Tenis

Cahill a analizat jocul Simonei Halep: "Uneori, asta devine un incoveninent! S-a chinuit mult în acest sezon"

FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 16 mai 2016

Darren Cahill, antrenorul Simonei Halep, a vorbit despre eleva sa și despre 

"Știu că a fost o luptă pentru Simona în anumite momente ale anului. Nu îi caut scuze, dar s-a chinuit și cu starea de sănătate la un moment dat. Totuși, de fiecare dată când a ieșit pe teren, a făcut-o pentru a da 100%. Cred că la turneul de la Madrid s-a văzut rezultatul unei munci grele. Ea s-a adunat și a avut o săptămână minunată. Mă aștept la mai mult totuși.

Simona este temperamentală. Cred că este grozav pentru că arată multă pasiune și poți să vezi cât de mult contează pentru ea. Uneori devine un incovenient pentru tenisul ei, dar trebuie să rămână pe muchie pentru a se asigura că dă tot ce are mai bun din ea.

Poți să vezi cât de mult iubește jocul. Pentru mine, cred că face parte din ea. Dacă încerci să îi iei asta, atunci ar fi prea dominată pe teren. Ca antrenor, vrei ca acea pasiune să iasă la suprafață. Am vorbit mult despre asta pentru ca să ne asigurăm că face bine jocului ei", a spus Cahill, pentru DolceSport.

"Cred că este greșit pentru jucătoare să se concentreze prea mult pe clasament. De-a lungul unei cariere mereu vei oscila, dacă nu ești Serena, care a fost lider în ultimii 3-4 ani. Dacă te uiți la restul jucătoarelor de Top 10, toate oscilează.

Ca jucătoare, trebuie să te asiguri că zilnic când intri pe teren încerci doar să evoluezi față de ziua trecută. Dacă știi ce vrei, pe ce te concentrezi, și cum să fii mai bună, victoriile vor veni" Darren Cahill

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.