Liga 1

Gane și Grigoraș, pe poziții total diferite » "Meciul cu Voluntari e crucial" / "E greu să-i mai motivez pe băieți"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 16 mai 2016

Petrolul a învins cu 3-1 pe teren propriu ACS Poli Timișoara și cu trei etape înainte de final ocupă ultimul loc, dar e la 4 puncte de poziția care asigură barajul pentru rămânerea în prima ligă ocupată de FC Voluntari.

Jerry Ganea, tehnicianul ploieștenilor, încă mai speră la salvarea de la retrogradare. 14 puncte a strâns Jerry Gane pe banca Petrolului în 9 jocuri, exact câte au adus impreună precedenţii 4 tehnicieni care au condus gruparea prahoveană în stagiunea curentă, este vorba de Selymeş, Tudor, Stoichiţă şi Schumacher.

"Cred că am meritat victoria, noi am fost echipa care a presat în permanență. Am avut foarte multe ocazii de a marca. Continuăm să sperăm. În afară de sprijinul suporterilor n-am avut alt sprijin,. Ne luptăm cu problemele financiare. Am redus foarte mult din diferența de puncte. Meciul cu Voluntari va fi cel mai important. O victorie ne-ar aduce la un punct de ei și ar mai rămâne două etape", a declarat Gane la Dolcesport.

Petre Grigoraș, antrenorul lui ACS Poli Timișoara, nu mai vede ieșirea din situația în care a ajuns echipa și recunoaște că îi e dificil să-și mai motiveze jucătorii. Bănățenii sunt pe penultimul loc, cu 20 de puncte.

"Felicitări Petrolului! Ploieștiul e un oraș care mănâncă fotbal pe pâine. Ei au făcut mai puține greșeli decât noi și au câștigat. Poate era una dintre puținele șanse de a fi peste cele două echipe retrogradate direct. E foarte greu să-i mai motivez pe băieți, dar trebuie să mergem până la final", a spus și Grigoraș.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.