Liga 1

Becali și fratele patronului de la Dinamo, pe "lista rușinii" de la ANAF » Finanțatorul Stelei trebuie să dea un milion de euro

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 16 mai 2016

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, se află în fruntea listei de persoane fizice cu datorii la stat publicate luni de ANAF, cu restanţe totale de aproape 232,07 milioane de lei, printre datornici numărându-se şi patronul Stelei, George Becali, cu circa 4 milioane de lei, sumă pe care a contestat-o însă.

Fiscul a publicat luni lista cu datornici persoane fizice, care înregistrau restanţe de peste 1.500 lei la 31 martie, anunță News.ro.

Pe listă figurează 187.230 debitori, care au de plată 3,4 miliarde lei, inclusiv din activităţi independente sau profesii libere. Din totalul acestora, Fiscul poate recupera la acest moment circa 2,3 miliarde lei.

Pe primul loc se regăseşte primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, cu o datorie la bugetul de stat de 83,18 milioane lei, la care s-au adăugat dobânzi şi penalităţi de 148,88 milioane lei, astfel că restanţa totală a urcat la 232, 07 milioane lei.

Finanţatorul clubului Steaua, Gigi Becali, apare pe lista Fiscului cu obligaţii fiscale accesorii la bugetul de stat de 3,99 milioane lei, sumă pe care a contestat-o.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.