Liga 1

VIDEO Șef de haită » Astafei a jucat impecabil și a purtat Petrolul către o nouă victorie, 3-2 cu ACS Poli

Articol de Vlad Ispas  —  Tuesday 17th of May 2016 12:00

Într-o perioadă în care marile campionate își desemnează câștigătoarele, subsolul Ligii 1 este incontrolabil.

Favoritele la "supraviețuire" se schimbă de la o etapă la alta, iar acum nimeni nu poate spune cine va rămâne în Liga 1 și cine va "cădea". Probabil cele mai slabe echipe din Liga 1 din acest sezon au făcut spectacol pe "Ilie Oană". Deși sunt șanse mari ca ele să pășească împreună în eșalonul secund, reprezentația de ieri a fost bună spre foarte bună. Ce am învățat din acest duel? Unul dintre cei mai în formă jucători din campionat joacă la Petrolul: Victoraș Astafei. A făcut tot. A transformat penalty, a scos lovitură de la 11 metri, a ținut de minge și a tras după el "lupii" din teren.

Click aici pentru VIDEO!

Deși scorul pare unul strâns, Petrolul nu a avut nicio clipă emoții că va pierde. Deși gazdele sunt acum la 2 puncte de Timișoara, băieții lui Gane lasă impresia că au mai multe șanse să rămână în Liga 1 decât Poli. Echipa lui Grigoraș arată rău, rău de tot și e greu să îți imaginezi o formație împotriva căreia s-ar putea impune.

"Felicitări, Petrolul! Au fost mai buni. Jucătorii mei trebuie să-și respecte meseria de fotbalist pe care au ales-o, atât le cer!"
Petre Grigoraș, antrenor ACS Poli

"Prefer un 3-2 decât un 1-0. Am fost echipa care a presat în permanență. Am avut foarte multe ocazii de a marca. Continuăm să sperăm! În afară de sprijinul suporterilor, nu am prea primit sprijin din altă parte"
Ionel Gane, antrenor Petrolul

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.