Nationala

Un nou val de acuzații ale lui Pompiliu Popescu: "Burleanu i-a făcut pe jucători tâmpiți și proști! Bodescu mi-a sugerat să împart banii cu ei"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 17 mai 2016

După ce a fost dat afară de la echipa națională, Pompiliu Popescu continuă să îi atace pe Răzvan Burleanu, preșdintele FRF și pe consilierul acestuia, Gabriel Bodescu.

"Burleanu mă jignește și spune doar minciuni. Eu pot demonstra asta. El m-a rugat să îi consult rudele, printre care era și mama lui. Dacă sunt învechit, de ce a apelat la mine?

Eu am toate fișele jucătorilor, dar el habar nu are. Eu am corespondență cu medicii tuturor cluburilor care dau jucători la Steaua. Burleanu nu știe nimic. Habar nu are.

Și-a bătut joc de fotbalul românesc. Nu are nicio legătură cu nimic și are prejudecăți. Burleanu i-a făcut tâmpiți și proști pe jucători, iar Bodescu mi-a sugerat să împart prima mea cu ei", a spus Pompiliu Popescu la DigiSport.

Citește și: Calcan şi Roquefort, nu tocăniţă şi usturoi! Burleanu l-a acuzat pe Pompiliu Popescu de faptul că i-a ”îndopat” pe jucători înainte de Finlanda, dar meniul îl contrazice

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.