Liga 1

Încă doi fotbaliști părăsesc gruparea roș-albastră. EXCLUSIV Primele lor reacții » Unul dintre ei și-a reziliat azi contractul după 3 titluri cu Steaua!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 17 mai 2016

Cornel Râpă și Paul Pîrvulescu vor pleca și ei de la Steaua în această vară, după ce și Ciprian Marica și Gabi Iancu și-au anunțat și ei despărțirea de echipa lui Laurențiu Reghecampf. 


Fundașul dreapta și-a reziliat contractul cu un an și jumătate înainte ca înțelegerea să expire. Cornel Râpă a ajuns la Steaua în iarna anului 2013, de la Oțelul Galați și a cucerit trei titluri de campion cu roș-albaștrii. Fundașul în vârstă de 26 de ani a jucat în 18 partide în acest sezon de Liga 1 și marcat un gol.

"A fost decizia mea să reziliez acordul, așa am considerat că e mai bine pentru mine. Nu vreau să fac mai multe comentarii acum, rămâne de văzut ce voi face pe viitor", a spus Râpă pentru GSP. 

Din vara anului trecut, Paul Pârvulescu a fost mai mult împrumutat, iar înțelegerea sa cu Steaua expira la finalul acestui sezon. În ultima jumătate de an, fundașul de 28 de ani a evoluat pentru ASA Târgu Mureș, iar în trecut a mai fost împrumutat la Volutari și Viitorul. Pârvulescu a fost transferat de Steaua în 2012, de la Gaz Metan Mediaș.

"Mai aveam 6 luni contract cu Steaua, cred că am luat o decizie bună pentru mine. Am deja mai multe oferte. Cu siguranță până începe campionatul mă voi decide unde voi juca. Ofertele sunt atât din România cât și din străinătate", a comentat și Pârvulescu pentru site-ul Gazetei. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.