Cupa Romaniei

Atac la Rednic, după ce Dinamo a pierdut finala Cupei României: "A greșit! Trebuia să mai aștepte"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 18 May 2016

Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo, a fost criticat de Dănuț Lupu după finala Cupei României.

Fostul jucător al lui Dinamo și coleg cu Rednic spune că antrenorul "câinilor" este vinovat de acest eșec pentru că a anunțat de mai mult timp că va pleca de la echipă.

"Rednic a greșit prin declarațiile pe care le-a făcut acum două săptămâni, când a zis că pleacă. Putea să aștepte până după acest meci de Cupă, în care jucătorii aveau nevoie de liniște.

Se putea pregăti altfel meciul. Să știți că Negoiță, la cum îl cunosc eu, i-a spus foarte clar «atât pot, atât dau».", a spus Dănuț Lupu, la DolceSport.

"Este păcat de prima repriză, în care dinamoviștii au jucat. Nu am înțeles de ce s-au retras în a doua repriză. Părerea mea e că au căzut și fizic în repriza a doua. Am spus înaintea meciului că le va fi foarte greu să treacă peste tragedia care s-a întâmplat" Dănuț Lupu

CFR Cluj a câștigat Cupa României în fața lui Dinamo, scor 5-4, după penalty-uri. După timpul regulamentar și cele două reprize de prelungiri, socrul a fost 2-2.

Deși a spus de mai multe ori că va pleca de la Dinamo, Rednic a declarat ieri seară că se mai gândește și că există șansa de a rămâne. Vezi detalii

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.