EURO 2016

Selecția la națională, gluma verii! Cazul care ar trebui să-l lămurească pe Iordănescu: un fotbalist GENIAL din Premier League a jucat cu dublă fractură în ultimele 8 luni!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 18 mai 2016

Denis Alibec riscă să rateze EURO 2016, aşa cum a anunţat GSP.RO în exclusivitate. Motivul? Noul doctor al naţionalei i-a recomandat atacantului să se opereze şi Iordănescu nu ar mai vrea să-l ia în lotul pentru Franţa.

Dar un caz asemănător este chiar la naţionala Angliei.

Golgeterul-minune al lui Leicester și omul care a contribuit decisiv la marea bombă a titlului cucerit în Anglia de către "vulpi", Jamie Vardy, are o problemă chiar mai serioasă decât Alibec, dar va fi prezent la EURO cu naționala lui Hodgson.

La un meci disputat în septembrie 2015, contra lui Aston Villa, atacantul a suferit o dublă fractură la încheietura mâinii drepte, ceea ce nu l-a împiedicat să marcheze liniștit pentru Leicester timp de 7-8 luni și să prindă lotul pentru turneul final din Franța.

A jucat permanent cu o proteză specială pe braț, pe care o va folosi și la CE. Doctorul Angliei a decis că jucătorul poate fi operat abia după competiția din Hexagon.

24 de goluriîn 36 de meciuri a marcat Vardy în acest sezon din Premier League

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.