Stranieri

Jucătorul român care a lucrat cu Klopp povestește: "Era de pe atunci puțin nebun. Am avut o singură dată probleme cu el"

Sursa foto: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 18 May 2016

Marius Niculae a avut ocazia să lucreze cu Jurgen Klopp în perioada în care a activat la Mainz și a rememorat câteva momente deosebite trăite sub comanda carismaticului tehnician.

"Era la fel ca acum, la antrenamente foarte serios, în rest râdeai tot timpul cu el. Întreținea o atmosferă foarte bună. Era de pe atunci un pic nebun. La un moment dat a dat Mohamed Zidan un gol și a intrat în teren după el să îl felicite. În toată Germania era cunoscut pentru astfel de ieșiri.

Chiar dacă îl putem cataloga nebun după reacții, este în primul rând foarte corect. Întreținea atmosfera, știa să facă glume, dar era foarte corect. Dacă greșeai ceva, te lua în birou și spunea «nu-mi place asta, nu-mi place asta! Dacă nu le faci cum spun eu, nu mai joci!»

Am avut o singură dată probleme cu el. Era la un meci cu Cottbus parcă, împotriva lui Vlăduț Munteanu. Am scăpat spre poartă, aveam un om mai în spate, dar am preferat să trag. A doua zi m-a chemat la el, mi-a pus faza de zece ori, s-a enervat foarte tare. A fost singurul moment în care m-am ciondănit cu el", a declarat Marius Niculae la Dolce Sport.

Niculae a jucat în 2007 șase meciuri pentru Mainz, echipă pe care Klopp a antrenat-o în perioada 2001-2008. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.