Europa League

Klopp acuză arbitrajul după finala EL, 1-3 cu Sevilla: ”Au fost câteva decizii clare împotriva noastră”

Foto: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 19 mai 2016

Jurgen Klopp a contestat arbitrajul de la finala de Europa League pierdută în fața spaniolilor de la Sevilla, scor 1-3. Tehnicianul german a vorbit și despre celelalte motive care au dus la ratarea acestui trofeu.

”Primul gol al Sevillei a contat foarte mult. Am început să complicăm lucrurile imediat după. Am pierdut formația, n-am mai fost compacți. În prima repriză cred că am meritat să conducem cu 1-0. Toată lumea mi-a spus că au fost două hențuri în prima repriză. Au fost câteva decizii clare împotriva noastră. Într-o finală trebuie să ai și noroc. N-am putut influența aceste decizii, dar jocul nostru puteam să-l influențăm. Peste o săptămână, când vom avea capul mai limpede, vom folosi această experiență.

Nu vom evolua în cupele europene anul viitor. Așadar, marțea, miercurea, joia nu vom juca și va trebui să folosim acest timp cum trebuie. Publicul a fost șocat de primul gol din repriza secundă, echipa a fost la fel. Brusc Sevilla pur și simplu ne-a luat meciul. Noi nu ne-am mai apărat bine. Nu e bine niciodată să primești gol imediat după pauză. Trebuie să învățăm pe viitor să reacționăm altfel”, a reacționat Klopp la conferința de presă.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.