Liga 1

Schimbări majore la Steaua anunțate de Becali! A construit deja o bază de pregătire + planul pe care îl are cu sigla: "Mai înregistrez 3"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 19 May 2016

Gigi Becali a anunțat că nu mai este nici o cale de împăcare cu CSA. Patronul Stelei a dezvăluit că echipa va avea din sezonul viitor o bază de pregătire la Berceni și că va mai înregistra la OSIM alte 3 mărci. 

"Azi le-am făcut iar plângere penală. Noi avem mai multe lucruri acolo: tribuna oficială, lifturi, nocturnă. Toate sunt cumpărate de mine. Noi de două luni de zile vrem să le luăm și nu ne răspund la solicitare.

Facem ca la Hexi Pharma, o luăm în glumă și uite ce se întâmplă. Tabela trebuie să o luăm. Eu am vrut pace, dar n-ai cu cine să te înțelegi. O să mai înregistrăm 3 mărci pe care nu mai scriem FCSB, o să fie cu Steaua București.

Ca să vadă suporterii că noi suntem Steaua. Palmaresul e la noi, istoria e la noi, totul e aici. Ce contează un desen? Pentru suporteri fac toate demersurile astea. Vreau să îi conving că o siglă nu are treabă cu palmaresul.

Am făcut în Berceni ceva. Terenuri de antrenament și mai multe lucruri. Se va folosi echipa mare de ele. E gata totul. Mă apuc să fac și acea academie de care ziceam acum vreo 10 ani. N-am avut liniște ca să pot face", a zis Gigi Becali la televiziunea sportro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.