Liga 1

Rednic e atacat de unul dintre foștii săi șefi de la Dinamo: "Degeaba ești antrenor bun dacă ai un caracter murdar"

Foto: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 20 May 2016

Vasile Turcu, fostul acționar al lui Dinamo, l-a atacat pe Mircea Rednic, după ce antrenorul și-a reziliat contractul cu formația din Ștefan cel Mare.

"Rednic l-a «mâncat» pe la spate pe Dinu Gheorghe. Acum a văzut și domnul Negoiță cu cine are de-a face. A plecat că nu are ce mangli, dacă nu i-a dat buget de transferuri... Degeaba ești antrenor bun dacă ai un caracter murdar.

Andone e o soluție bună la Dinamo. M-a întrebat și pe mine ce părere am și i-am zis să întrebe mai întâi ce buget are. Să nu se bage aiurea. El e un luptător, are caracter. El îți spune în față ce are de spus, e bărbat", a declarat Vasile Turcu la Digisport.

Fostul acționar al lui Dinamo s-a arătat foarte surprins de susținerea pe care o are echipa acum din partea suporterilor.

"Mă bucură ce se întâmplă cu suporterii lui Dinamo. Când erau bani și jucători, suporterii nu ne susțineau, iar acum, când nu sunt bani, echipa e susținută. E un paradox. Eu eram cel mai înjurat de la Dinamo, deși n-am profitat de nimic. Sunt dinamovist, am rămas cu o amintire plăcută", a adăugat Vasile Turcu.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.