Nationala

EXCLUSIV Un tricolor a acuzat probleme medicale și s-a pregătit separat azi

FOTO: Raed Krishan

Articol de Eduard Apostol, Justin Gafiuc  —  sâmbătă, 21 mai 2016

Echipa națională a României se află în prezent în Italia, acolo unde efectuează un stagiu de pregătire înainte de EURO 2016.

La antrenamentul de azi, Andrei Ivan a acuzat anumite probleme musculare.

Astfel, selecționerul Anghel Iordănescu a decis ca atacantul să se pregătească separat pentru a nu risca o agravare a accidentării. Potrivit informațiilor, accidentarea nu este una gravă, iar atacantul de 19 ani își va reveni rapid.

61 de minute 
are Ivan în tricoul naționalei, adunate în 3 partide amicale

de la ce a pornit totul

Andrei Ivan s-a accidentat săptămâna trecuă la club, în timpul unui antrenament, când a primit un genunchi în pulpa piciorului drept. Înțelegerea cu cei de la CSU Craiova a fost aceea de a juca doar o repriză în meciul cu FC Botoșani, dar antrenorul Mogoșanu l-a scos după 71 de minute.

Ivan a forțat și a venit la lotul României cu probleme musculare. Până astăzi, Ivan s-a pregătit doar în sala de forță, iar azi s-a antrenat separat, făcând alergări ușoare.

În zilele viitoare, Ivan va intra în programul normal și va fi apt de joc pentru meciul cu RD Congo, de pe 25 mai. Atacantul a avut o discuție cu selecționerul Anghel Iordănescu, care s-a intersat de starea lui, dar toate semnele duc spre o recuperare rapidă.

Citește și: Cerința specială a lui Iordănescu » Ce surpriză le-a pregătit jucătorilor în cantonamentul din Italia

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.