Nationala

Alibec a intrat în vizorul a două cluburi importante din Germania și Rusia

Articol de Justin Gafiuc  —  Sunday 22nd of May 2016 12:00

Alibec ar fi în vizorul unor formații importante din Germania și Rusia, iar Astra a refuzat recent o ofertă de 2,5 milioane de euro din Franța.

Înainte de a afla dacă merge sau nu la Euro din pricina problemelor de la mână, Alibec mai are de rezolvat o ecuație vitală: unde va evolua din sezonul viitor?

Golgeterul Astrei mai are contract cu campioana încă doi ani și jumătate, până în decembrie 2018. Dar parcursul din Liga 1 și titlul obținut cu trupa din Giurgiu l-au transformat într-un nume atractiv pe piața externă. Iar ofertele nu încetează să apară la club.

Portalul fanatik.ro a anunțat ieri că Wolfsburg ar fi dispusă să ofere 4,5 milioane de euro pentru Alibec și să-i asigure un salariu anual brut de 1,2 milioane de euro.

Pe pista Lucescu

Ar exista însă o alternativă: Zenit St. Petersburg! Iar soluția ar fi legată de posibila sosire pe Neva a lui Mircea Lucescu, aflat la final de aventură pe banca lui Șahtior. Rușii ar plăti însă doar 2,2 milioane de euro, iar jucătorului i-ar propune un contract pe doi ani. Cotele financiare ar fi însă sub ce ar putea veni din Germania.

Astra a refuzat recent o ofertă din Franța pentru Alibec. O recunoaște directorul general Petre Buduru: "A fost vorba despre o propunere de 2,5 milioane de euro, pe care domnul Niculae a respins-o. Nu vă pot preciza clubul și nici nu mai are importanță atâta vreme cât nu s-a concretizat nimic".

26de meciuri a evoluat Alibec pentru Astra în ultimul campionat, marcând 16 goluri

1.700.000 €e cota lui Alibec pe siteul de specialitate transfermarkt.de

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.