Stranieri

GALERIE FOTO Jucătorii lui Șahtior și-au luat la revedere de la Lucescu » Conferinţă emoţionantă a tehnicianului: "Sunt liber de contract! Voi începe să negociez cu alte echipe"

+18 Foto
FOTO: http://shakhtar.com

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 22 mai 2016

Șahtior Donețk a câștigat ieri Cupa Ucrainei, la ultimul meci cu Mircea Lucescu pe bancă.

Antrenorul de 70 de ani a susținut ultima conferință de presă în calitate de tehnician al ucrainenilor și le-a mulțumit jucătorilor și celor din conducere.

"Da, acesta a fost ultimul meu meci. Am spus înainte că nu voi negocia cu nimeni până nu voi juca ultimul meci din sezon. Nu am vrut să stric parcursul echipei. Începând de mâine (n.r. azi) voi fi un antrenor liber și îmi voi căuta alt club. Nu am semnat și nu am negociat cu nicio echipă, dar voi face asta.

Vreau să mulțumesc tuturor celor care au fost lângă mine în acești 12 ani. Toți au făcut tot posibilul pentru ca Șahtior să fie la cel mai înalt nivel.

Vreau să mulțumesc și fanilor, care știu că suferă pentru că echipa nu joacă la Donețk. Vreau să mulțumesc și jucătorilor care au plecat, dar care mereu vor fi în inima mea. În acești 12 ani au venit mulți jucători și am schimbat 5-6 echipe. I-am schimbat pe cei care au plecat. Am adus jucători tineri, care au crescut și care s-au transferat la marile echipe ale Europei.

Cel mai important, vreau să îi mulțumesc președintelui acestui club. Îi sunt recunoscător pentru că m-a lăsat să antrenez și să îi fiu prieten", a spus Lucescu la conferința de presă.

"Șahtior îi urează succes lui Mircea Lucescu în carieră. Milioanele de fani ai Șahtiorului îi sunt recunoscători. Bravo, Mister! Mulțumim, Mister!" mesaj postat de site-ul celor de la Șahtior

După meci, în vestiar, jucătorii și-au luat la revedere de la Lucescu, și-au făcut poze, iar românul le-a dat autografe pe tricouri.

22 de trofee
a cucerit Lucescu la Șahtior

Lucescu ar putea reveni în Turcia, acolo unde este dorit de Galatasaray și Trabzonspor, dar s-ar putea duce în Rusia, la Zenit.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.