Liga 1

VIDEO Victorie de Europa! CSU Craiova a învins CSMS Iași, 3-2, și a preluat șefia play-out-ului

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 22 May 2016

CSU Craiova a învins CSMS Iași în etapa a 12-a din play-out, scor 3-2 și oltenii au preluat șefia clasamentului.

Oltenii au deschis scorul în minutul 18 după un șut în plasa laterală al lui Vătăjelu din penalty-ul făcut de Grahovac în fața lui Băluță.

În prelungirile primei părți, Golubovici, atacantul dorit de Steaua, a înscris cu o lovitură de cap. Moldovenii au preluat conducerea imediat după pauză prin reușita lui Andrei Cristea.

Egalitatea a fost restabilită în minutul 59 de Herghelegiu, care a primit o minge deviată cu călcâiul de la Iliev. Bulgarul a fost cel care a stabilit scorul final cu 10 minute înainte de final.

După această etapă, CSU Craiova a luat fața lui CSMS Iași și a trecut pe locul 1, cu 36 de puncte, la o lungime peste formația din Moldova. Prima poziție din play-out duce în cupele europene!

Vezi AICI liveTEXT

CSU CRAIOVA - CSMS IAȘI 3-2 (VIDEO)
Au marcat:
Vătăjelu 18 p.. Herghelegiu 59, Iliev 80 / Golubovici 45+2, A. Cristea 49 

Echipe de start:

CSU Craiova: Popescu - Achim, Popov, Acka, Vătăjelu - Bancu, Zlatinski, Madson - Băluță, N. Rocha, Măzărache

CSMS Iași: Grahovac - Voicu, Frăsinescu, Mitici, Bădic - Llullaku, Crețu, V. Gheorghe, Țigănașu - Golubovici, An. Cristea

 

Cu trei meciuri rămase de disputate, CSMS Iași este pe primul loc în play-out, având 35 de puncte. CSU Craiova se află pe locul 3, cu 33 de puncte.

Având în vedere că Dinamo și ASA nu pot participa în cupele europene, echipa care va câștiga play-out-ul va participa în preliminariile Europa League.  Pe locul 2 în play-out se află CFR Cluj, 33 de puncte, dar nu are drept de joc în cupele europene. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.