Liga 2

Valerii Moraru, la cel mai fericit moment de când e la Rapid » Ce se întâmplă cu depunctarea: "Nu ne mai miră nimic"

Foto: Cristi Preda (Gazeta Sporturilor)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 22 mai 2016

Rapidul a obținut astăzi promovarea din punct de vedere matematic în Liga 1, iar Valerii Moraru, patronul giuleștenilor, a făcut bilanțul sezonului petrecut în liga secundă.

"Toți au fost înțelegători, important e că am promovat și sper să avem un an bun. Este cel mai fericit moment de când am intrat în fotbal. Am făcut anul ăsta mai mult decât ne puteam permite. Îi felicit pe băieți, pe cei din staff, pe toți angajații, sper ca la anul să fim tot împreună și să avem un an foarte bun", a declarat Valerii Moraru.

Patronul Rapidului a vorbit și despre posibilitatea de depunctare a echipei: "Noi am făcut plata către jucător, am făcut dovada plății, acum nu știu ce poate să se întâmple. După atâtea surprize nu ne mai miră nimic".

"Banii se fac greu în ziua de azi. Așteptăm lângă noi toți rapidiștii cu potențial financiar. Întotdeauna am fost încrezător și până la urmă cred că vor veni. De unul singur e foarte greu să ții o echipă. Eu voi rămâne. Cred că asta e singura variantă, să continui eu. N-am venit aici ca alți administratori, cu gândul de a mă îmbogăți și a-mi face un nume" Valerii Moraru

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.