Liga 2

Dunărea Călărași contestă promovarea Rapidului: "Să nu pățească la fel ca Mircea Geoană, seara președinte, a doua zi candidat"

Foto: Alex Nicodim (Gazeta Sporturilor)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 22 mai 2016

Rapid a promovat din punct de vedere matematic în Liga 1, însă cei de la Dunărea Călărași, principala contracandidată, contestă acest lucru.

Bogdan Leu, delegatul formației din Călărași, a declarat că Rapidul poate fi depunctată și a râs practic de formația din Giulești.

"Să nu pățească la fel ca Mircea Geoană, seara era președinte, a doua zi era candidat. FIFA a dat decizie clară de depunctare nu de avertisment. Știau și știu că nu au vreo șansă, ei vor doar să păcălească lumea. Dacă au plătit, foarte bine să nu pățeasca mult mai multe. Dunărea Călărași nu are niciun leu datorie la stat și a plătit salariile și pe aprilie.

Meritam să promovăm noi, nu ei. Vă anunț în premieră că am primit și licența de Liga 1 să jucăm acasă. Valerii Moraru aud că spune că vrea să rămână în aceeași formație la anul. Păi, normal, că nu mai are unde să găsească așa proști care să muncească pe burta goală", a declarat Bogdan Leu, delegatul Dunării Călărași, la radiosport1.ro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.