Liga 1

EXCLUSIV Oficialii olteni reacționează dur la declarațiile lui Prunea: "A uitat că în tur ne-au bătut cu două ofsaiduri uriașe? Și că Hațegan nu ne-a dat penalty la Iași?"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 23 May 2016

Președintele celor de la CSU Craiova, Felix Grigore, a făcut declarații în exclusivitate pentru GSP.ro după ce Florin Prunea a anunțat că-i va face memoriu la UEFA lui Ovidiu Hațegan, pentru arbitrajul din meciul de duminică seară din Bănie.

"Am văzut un arbitraj cum nu s-a mai întâlnit în România de ani de zile. Am primit două goluri în condiții neregulamentare. Voi face un memoriu la UEFA la care voi atașa și DVD-ul cu imagini evidente. Îl trimit direct la președintele Comisiei de arbitri UEFA si să vadă toți membrii comisiei cum arbitrează așa zisul arbitru numărul unu din România", a spus Prunea imediat după meci.

Felix Grigore a declarat pentru GSP.ro: "Declarațiile celor de la Iași sunt total lipsite de fair-play așa cum a fost și golul doi marcat ieri de Cristea! Nu știu să piardă. Noi când am fost învinși la Iași i-am felicitat pentru victorie. A uitat că în tur ne-au bătut cu două ofsaiduri uriașe? Dacă tot vor să-i facă plângere lui Hațegan să-i facă și pentru penalty-ul evident neacordat Craiovei la Iași în sezonul regulat! În plus, am văzut că cei de la Botoșani se bucurau ieri după 4-1 cu Timișoara că au intrat în cursa pentru Europa. Dacă vor păți ce am pățit  noi la Iași îmi e milă deja de ei!".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.