Liga 2

Rapidiștii au promovat matematic, dar au în continuare emoții » FIFA a trimis o nouă înștiințare către club și federație

Foto: sportpictures.eu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 23 May 2016

FIFA a trimis câte o adresă către FRF, Rapid și jucătorul Rhema Obed, legată de procesul pierdut de clubul giueștean cu jucătorul.

Documentul înștiințează federația că, până la data de 25 mai, fostul fotbalist la Rapid trebuie să anunțe dacă a primit banii sau a ajuns la o înțelegere cu oficialii alb-vișinii.

În ultima vreme au apărut zvonuri conform cărora federația ar fi putut primi sancțiuni drastice în cazul în care Rapid nu ar fi fost depunctată.

"FRF nu riscă nicio sancţiune în prezent. Momentan aşteptăm comunicarile de la FIFA, organizaţie care ne va informa după verificările documentelor încheiate între jucător şi club dacă mai este necesară vreo depunctare", a declarat juristul FRF pentru Digi Sport.

Giuleștenii au promovat matematic în prima ligă, după ce au învins Academica Clinceni cu scorul de 3-1. Rapid ocupă primul loc în seria 1 din liga a doua și are cu cinic puncte mai mult decât Dunărea Călărași, cu o etapă înainte de final.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.