Liga 1

Negoiță l-a înțepat pe Rednic la prezentarea lui Andone: "Am mers pe mâna celor care se pricep! Poate acum eram mai puternici"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 23 mai 2016

Așa cum Gazeta Sporturilor a anunțat duminică, Dinamo îi putea aduce în vară pe Hamroun, Boldrin și Aganovici, dar Mircea Rednic nu a fost de acord cu aceste transferuri.

Ionuț Negoiță, finanțatorul lui Dinamo, a confirmat aceste nume și a dezvăluit cum au decurs discuțiile pentru transferul acestora.

"Este adevărat că acești jucători au fost pe lista lui Dinamo, dar mi s-a spus că nu se potrivesc la echipă. Eu nu pretind că mă pricep la fotbal și am pus întrebări celor care se pricep.

Eu mi-am dat acceptul pentru aducerea lor, dar am mers pe mâna celor care se pricep. Asta e. Acei jucători au ajuns în altă parte. Ei și-au arătat interesul pentru a venit la Dinamo.

Poate acum eram mai puternici dacă aduceam unul sau doi jucători dintre cei de pe listă", a declarat Ionuț Negoiță la conferința de prezentare a lui Ioan Andone ca antrenor al lui Dinamo.

Jucătorii care puteau ajunge la Dinamo

  1. Jugurtha Hamroun: unul dintre cei mai buni stelişti din acest sezon, cu 7 goluri marcate şi 4 pase decisive reuşite în 26 de meciuri de Liga 1. Rednic a refuzat mutarea fostului mijlocaş al Oţelului motivând că se face de râs cu jucători de la retrogradate
  2. Fernando Boldrin: playmakerul Astrei, venit de la Chiajna, a fost refuzat pentru o diferenţă de 500 €, "Puriul" motivând ca la un salariul de 5.500 € lunar poate aduce fotbalişti mult mai buni decât Boldrin. Acesta a mers la Astra, unde a câştigat titlul, din postura de titular. Fernando a reușit 5 goluri şi 4 pase decisive în 32 de jocuri de campionat
  3. Adnan Aganovici: mijlocaşul stânga de 28 de ani îşi dorea o mutare de la FC Braşov la Dinamo, dar a ajuns într-un final la Viitorul lui Hagi. Rednic l-ar fi refuzat motivând că nu a reuşit să facă pasul către o echipă mare până la această vârstă, deci nu mai poate creşte. Adnan a reuşit să marcheze 7 goluri în doar 23 de meciuri de Liga 1 şi, culmea!, Hagi a făcut şi profit de pe urma jucătorului, vânzându-l la AEL Limassol pe 100.000 de euro

Citește și: Andone a fost prezentat la Dinamo » Dezvăluiri despre transferuri: "Am făcut ofertă pentru Elhamed și alți doi jucători"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.