Liga 1

Dezvăluirile unui ex-dinamovist » Cum a ratat Dinamo un fost jucător de la AS Roma și altul de la Steaua

Foto: Guliver/GettyImages

Articol de Eduard Apostol  —  luni, 23 mai 2016

Fostul președinte al Oțelului Galați, Cristi Munteanu, a declarat pentru GSP.ro că nu Ionuț Negoiță a fost cel care nu l-a dorit pe Jugurtha Hamroun la Dinamo înainte de a ajunge la Steaua.

"Înainte de ultima etapă m-am întâlnit personal cu domnul Negoiță și i-am spus că Hamroun e cel mai bun jucător străin din țară. I-am mai recomandat doi jucători care erau atunci la Oțelul: Florin Cernat despre care i-am transmis că-i mai bun decât Sânmărtean și Goicoechea, portar care a fost la AS Roma și venea la Dinamo pe un salariu de 6000 de euro pe lună.

Patronul dinamoviștilor era încântat de cei trei, voia să-i ia, dar după aceea nu știu de ce nu s-a perfectat afacerea. Probabil n-a fost dorit de toată lumea la Dinamo. Și Hamroun își dăduse acordul să vină la Dinamo, dar repet n-a fost o chestie care să țină de mine, de Oțelul, de jucător sau de Negoiță", a declarat Cristi Munteanu pentru GSP.ro.

Declarația fostului oficial al Oțelului vine după ce Mircea Rednic a insinuat că Jugurtha Hamroun n-a ajuns la Dinamo din cauza patronului Ionuț Negoiță. (DETALII)

Mauro Goicoechea are acum 28 de ani și a fost împrumutat în sezonul 2012-2013 la AS Roma. Portarul a ajuns apoi la Oțelul Galați, Arouca, iar acum joacă la Toulouse.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.