Stranieri

Panduru a analizat noul club al lui Lucescu: "Cu toate milioanele alea, nu e ca la noi, să-l ia la șuturi pe Villas Boas"

Foto: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 24 mai 2016

Mircea Lucescu va semna în următoarele ore contractul cu Zenit St. Petersburg, echipa care a terminat sezonul în Rusia pe locul 3. Basarab Panduru a comentat trecerea lui "Il Luce" la Zenit.

"E clar că Zenit e un nume în Rusia, sunt mulți bani acolo, mulți jucători buni. Cu toate astea, Villas Boas a terminat pe locul 3. Pe 2 a fost Rostov. M-am uitat pe echipă. Îl găsești pe Noboa și greu mai găsești pe vreunul pe care să-l cunoști.

Cu toate milioanele alea, nu e ca la noi, să-l ia la șuturi pe Villas Boas. «N-ai caracter Villas Boas, am cheltuit sute de milioane de când ai venit tu și am terminat pe 3».

Asta e, se mai întâmplă să termini și pe 3. Aduci alt antrenor, ca să te aducă pe locul 1. La Zenit te poți bate cu oricine pe jucători. Poate Barcelona și câteva din Anglia își permit să dea 50 de milioane pe un jucător. Lucescu a ajuns la un club unde își poate permite orice în privința jucătorilor", a declarat Panduru la Dolcesport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.