Liga 2

Scandal de proporții în fotbalul românesc » Jucătorii sunt acuzați de blat

Foto: Ștefan Constantin

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 24 mai 2016

Universitatea Cluj se află într-o situație extrem de delicată în liga secundă, unde ocupă locul 4, primul retrogradabil, cu 27 de puncte, la o lungime de prima poziție care asigură barajul pentru rămânerea în liga a doua.

Pe lângă problemele din clasament, "studenților" li se aduc acuze extrem de grave. Site-ul suporterilor Universității Cluj îi acuză pe 4 jucători de blat! În ultimul meci, U Cluj a pierdut în deplasare cu 0-1 în fața celor de la Șoimii Pâncota.

"Conform puţinelor informaţii care au „transpirat” de la martori, un grup format din trei-patru jucători de bază ai echipei a încercat să racoleze coechipieri propunându-le să joace la pariuri meciuri din play-out disputate de „U”, mizând pe succesul adversarilor. Unul dintre cei abordaţi a refuzat propunerea, dar a povestit prietenilor ce se întâmplă în lot.

Date fiind acuzaţiile imposibil de atenuat în planul imaginii şi carierei celor implicaţi, sancţiunile putând ajunge în sfera penalului, păstrăm deocamdată sub tăcere numele şarlatanilor. Spun doar că, aşa cum şi-au bătut ei joc de „U” şi fotbalul îi va pedepsi peste tot pe unde vor merge de acum înainte.", se arată pe site-ul numaiu.ro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.